Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Het veranderen van afbeeldingen

How to: veranderen van afbeeldingen

In een paar stappen geregeld

Wellicht gebruikt u op uw website afbeeldingen die gericht zijn op het land waarvoor de site bedoeld is. Stel dat u bijvoorbeeld een afbeelding met molens heeft voor uw Nederlandse site. Dan wilt u voor uw vertaalde site wellicht een passendere afbeelding. Ook dit is eenvoudig aan te passen met Clonable.

Hiervoor heeft u de bestandsnaam van de bestaande afbeelding nodig. In de backend van Clonable voegt u deze in, in de linker, oftewel de original kolom. In de rechterkolom, de replacement kolom, voert u de bestandsnaam van de vervangende afbeelding in. Op deze manier weet Clonable welke afbeelding vervangen dient te worden, en wat deze vervangende afbeelding is.

U kunt de afbeeldingen ook wijzigen door de afbeelding op de website met de rechtermuisknop te inspecteren. Dan krijgt u een stukje code te zien wat bij de afbeelding hoort. U kunt deze kopiëren en in de original kolom plakken, en daarna in de replacement kolom de code vervangen voor een ander stukje code. Dit stukje code bevat meestal een URL-link, omdat de afbeelding geupload is in bijvoorbeeld WordPress of Magento.