Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Het veranderen van een websitelink

How to: veranderen van een websitelink

In een paar stappen geregeld

Het zal voorkomen dat u op uw website naar een van uw andere pagina’s of eigen website verwijst. Het is hierbij wel belangrijk dat dit de juiste is. Zo zal je op je Nederlandse site verwijzen naar www.123.nl, maar voor de Duitse site zal dit www.123.de zijn. Ook voor de verschillende pagina’s van de website zal dit moeten worden toegepast. Zoals 123.nl/auto dat veranderd moet worden naar 123.de/auto.

Hiervoor voer je de originele site in de ‘original’ kolom in, en het vervangende woord in de replacement kolom. Vink hierbij ook het vakje aan dat ‘treat as tekst’ aan. Hierdoor weet Clonable dat het gaat om een stukje tekst weergegeven op de site. Hiermee voorkom je dat Clonable aanpassingen gaat maken in de HTML of bijvoorbeeld URLs op de website.

!!! Let op, wat hierbij wel belangrijk is dat het misschien voor kan komen dat uw website ook terugkomt in bijvoorbeeld uw e-mailadres. In dit e-mail adres dient het dus NIET aangepast te worden. Dit is dus een uitzondering op de regel. Gelukkig kun je in Clonable ook uitzonderingen doorvoeren. Je voert in de ‘Original’ kolom een uitzondering op de regel in. Stel dat uw e-mailadres bijvoorbeeld info@123.nl is, voer je dit adres in als een uitzondering op de regel die je hiervoor hebt aangemaakt.