Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Instellen van DNS records

How to: instellen van de DNS records

In een paar stappen geregeld

Zodra u zich heeft aangemeld voor Clonable krijgt u van ons een mail met daarin de DNS records die aangepast dienen te worden. U kunt dit door uw IT afdeling laten doen, of u kunt ons altijd om hulp vragen. Maar u kunt het uiteraard ook zelf proberen.

In de mail, en tevens ook in de backend van Clonable, worden de nieuwe DNS records vermeld. Voor type A zijn dit de nieuwe IPv4 adressen, die als vervanging van het origineel dienen. De AAAA typen zijn die IPv6 adressen en een combinatie van letters en cijfers. Ook deze dient u te veranderen. Dit kan echter even duren, maar zodra ze gereed zijn krijgt u een nieuwe mail met de bevestiging. Wanneer u meerdere kloons bij ons afneemt, bijvoorbeeld zowel Duits, Vlaams en Frans, dan zijn voor elk van deze kloons de DNS gegevens hetzelfde. Ze verwijzen namelijk allemaal naar onze Clonable server.

Voor de verschillende servers of CMS-systemen kan het programma om de DNS aan te passen er anders uit zien. Mocht u er niet uit komen vraag ons dan gerust om hulp.