Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Set up van de SEO language tags

How to: set up van de SEO language tags

In een paar stappen geregeld

Wanneer u een abonnement bij Clonable heeft afgesloten krijgt u van ons een mail met daarin de DNS records en de SEO language tags die veranderd dienen te worden. Dit is nodig om Google uw kloon als een originele non-gekopieerde site te zien.

Er zijn verschillende manieren om de language tags toe te voegen. Heeft u bijvoorbeeld WordPress of Magento, dan ontvangt u van ons een klein PHP script wat u kunt kopiëren. Afhankelijk van uw platform dient dit script op verschillende plekken geplakt te worden (bijvoorbeeld in de wp-config, of ergens in het php-bestand). In de mail zit een korte instructie over waar het stukje precies geplakt dient te worden.
Bij andere CMS-systemen kan het nodig zijn dat er gebruikt gemaakt moet worden van Google Tag Manager. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Logic4. In dat geval hebben we zelf een stuk code gemaakt. Dit kan door u zelf in Google Tag Manager als nieuwe tag toegevoegd worden, of u geeft ons toegang tot uw Tag Manager en laat ons het toevoegen

Wij geven zelf aan welke manier de juiste is voor uw systeem. Mocht u problemen hebben of er niet uitkomen, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Vanaf 0:52