🎉 We hebben onze nieuwe WordPress plug-in gelanceerd! Download nu

Toerisme

Internationale destinatie marketing zonder gedoe.

Probeer gratis
Toerisme header

Regio of stad promoten

Internationale citymarketing / destinatie marketing

Wil je meer buitenlandse toeristen trekken? De eerste stap is je website beschikbaar maken in de taal die de gewenste bezoekers spreken.

Vindbaarheid
Door je website te vertalen zal deze beter vindbaar worden in het land van je doelgroep. De zoekmachines in dat land zullen jouw website gaan indexeren.
Doelgroep
Spreek de taal van je gasten. Toeristen zullen door een vertaalde website zien dat je hen serieus neemt, waardoor zij jouw bestemming ook serieuzer zullen overwegen als bestemming.
Promoot events
Qua onderhoud is het handmatig vertalen van events enorm tijdrovend en duur. Met Clonable zijn alle events altijd vertaald, waardoor toeristen deze beter zullen bezoeken. En daar is het allemaal om te doen toch?
Regio of stad promoten

Campings en hotels

Regel ook boekingen uit het buitenland

Door je website aan te bieden in andere talen, kan iedere toerist de informatie over jouw verblijf begrijpen.

Informatie
Bied de nuttige informatie over je voorzieningen aan in alle talen. Zo kan iedere gast lezen wat jouw verblijf te bieden heeft.
Op één plek
Ongeacht welke taal de bezoeker gebruikt om te boeken, jij blijft alles op je eigen platform ontvangen, in de taal waarin jij het liefst werkt.
Campings en hotels

Attracties en evenementen

Breng je informatie over naar alle gasten.

Er is natuurlijk veel te vertellen over je museum, park, evenement of attractie. Zorg er daarom ook voor dat iedere gast de juiste informatie in de juiste taal te lezen krijgt.

Informatie
Parkeren, bereikbaarheid, huisregels en meer zijn natuurlijk onmisbaar voor iedere bezoeker. Clonable helpt jou om te zorgen dat ook echt iedere bezoeker die informatie kan begrijpen.
De juiste boodschap
Een achtergrondverhaal, vervolg of toelichting kunnen van onschatbare waarde zijn bij je beelden. Zorg er dan ook voor dat iedereen hiermee verrijkt kan worden!
Attracties en evenementen

Probeer het nu gratis uit!

Maak binnen 5 minuten je eerste clone.

Klaar om te beginnen?

Maak je account aan en creëer direct je eerste clone! Geen betaalgegevens nodig.

Liever een demo ontvangen?

Vraag vrijblijvend je persoonlijke demo aan via ons contactformulier.