🎉 We hebben onze nieuwe WordPress plug-in gelanceerd! Download nu

Webflow website vertalen met Clonable: uw meertalige Webflow site in 5 minuten

Webflow is een krachtig platform voor het bouwen van responsieve websites zonder dat daarvoor code nodig is. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om prachtige en interactieve websites te maken met behulp van een intuïtieve visuele interface. Voor gebruikers die een meertalige website willen creëren met Webflow, kan Clonable een waardevol hulpmiddel zijn. In dit artikel onderzoeken we hoe Clonable kan worden geïntegreerd met Webflow om meertalige functionaliteit te bieden.

Wat is Clonable?

Clonable is een online internationalisatietool die gebruikers in staat stelt om eenvoudig meertalige websites te maken en te beheren. Door gebruik te maken van Clonable kunnen Webflow-gebruikers hun website klonen en vertalen naar verschillende talen, terwijl de oorspronkelijke lay-out en functionaliteit behouden blijven.

Voordelen van Clonable voor Webflow-gebruikers:


Flexibele Prijsstelling:
Clonable biedt flexibele prijsopties op basis van het aantal talen en het aantal paginaweergaven, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor Webflow-gebruikers van verschillende groottes.

Gebruiksgemak:
Clonable biedt een intuïtieve interface en uitgebreide documentatie, waardoor Webflow-gebruikers snel aan de slag kunnen met het vertalen van hun website zonder dat er veel technische kennis nodig is.

Uitgebreide Functionaliteit:
Clonable biedt een breed scala aan functies, waaronder automatische vertaling, SEO-optimalisatie, proofreading, XML-feeds en aanpasbare taalkeuzeschakelaars. Daarnaast maakt Clonable het mogelijk om aangepaste vertalingen toe te voegen en de inhoud tussen talen automatisch te synchroniseren, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor meertalige Webflow-websites.

Ondersteuning en Updates:
Clonable wordt regelmatig bijgewerkt en biedt uitstekende klantenondersteuning, inclusief gedetailleerde documentatie en snelle reactietijden op vragen en problemen. Webflow-gebruikers kunnen rekenen op maatwerkondersteuning en hulp bij specifieke vragen of vereisten.

Gratis 14 dagen uitproberen:
Gebruikers kunnen Clonable 14 dagen gratis uitproberen, waarbij ze kosteloos één clone kunnen aanmaken en gebruiken. Tijdens deze proefperiode kunnen een beperkt aantal pagina's worden vertaald, zodat gebruikers de functionaliteit van Clonable kunnen ervaren voordat ze een abonnement afsluiten.

Hoe Clonable te gebruiken met Webflow:

Maak een Clonable-account aan:
Voordat gebruikers Clonable kunnen gebruiken, moeten ze een account aanmaken door hun naam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Na registratie worden ze automatisch ingelogd in het Clonable-dashboard.

Configureer uw kloon:
Na het inloggen kunnen Webflow-gebruikers direct aan de slag met het maken van hun eerste clone. Ze kunnen de gewenste taal, clone-locatie en andere instellingen kiezen voordat ze beginnen met vertalen.

Personaliseer uw website:
Gebruik de Clonable-interface om de website in verschillende talen te personaliseren. Gebruikers kunnen indien nodig vertalingen aanpassen voor een nauwkeurige weergave.

Compatibiliteit Webflow - Clonable

In vrijwel alle gevallen werkt Webflow 100% met Clonable. Alleen wanneer er sprake is van zogenaamde React elementen kan het voorkomen dat Clonable niet volledig werkt. Wil je dit zeker weten? Probeer het dan gewoon even uit. Maak een gratis account en test of de demo url goed werkt. Indien je twijfelt is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Conclusie:

Clonable biedt Webflow-gebruikers een krachtige en flexibele oplossing voor het creëren van meertalige websites. Met zijn uitgebreide functionaliteit, gebruiksvriendelijke interface en flexibele prijsopties stelt Clonable Webflow-gebruikers in staat om snel en eenvoudig meertalige websites te creëren en te beheren. Met Clonable kunnen Webflow-gebruikers hun bereik vergroten en hun publiek aanspreken door hun website beschikbaar te maken in meerdere talen.

Heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gerelateerde blogs: