🎉 We hebben onze nieuwe WordPress plug-in gelanceerd! Download nu

Website vertalen: Wordpress vertaal plugin van Clonable

Sinds november 2023 heeft Clonable een innovatieve WordPress plugin gelanceerd die het aanzienlijk vereenvoudigt om WP websites te vertalen. Met deze plugin kunnen WordPress-gebruikers snel en efficiënt meertalige websites opzetten en onderhouden. Dit is vooral handig voor bedrijven die hun bereik willen uitbreiden naar internationale markten en hun online aanwezigheid willen optimaliseren.

WordPress: het meest gebruikte CMS 
WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS), dat door miljoenen mensen wordt gebruikt voor het bouwen van websites van alle soorten en maten. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functionaliteiten en grote gemeenschap van ontwikkelaars heeft WordPress zich gevestigd als de voorkeurskeuze voor zowel individuen als bedrijven. Echter, met de groeiende globalisering en het toenemende belang van online aanwezigheid, groeit ook de behoefte aan snelle en efficiënte vertalingen van WordPress-websites. Deze behoefte vloeit voort uit het streven naar het bereiken van een breder publiek en het betreden van nieuwe markten, wat de vraag naar tools zoals de Clonable WordPress plugin aanzienlijk heeft doen toenemen.

WooCommerce Multilingual 
Een van de opvallende kenmerken van de Clonable plugin is de naadloze integratie met WooCommerce. Voor bedrijven die hun producten of diensten online verkopen, biedt Clonable de perfecte vertaaloplossing. Met de WooCommerce-functionaliteit van de Clonable plugin kunnen gebruikers per order zien vanaf welke clone de order is geplaatst. Dit biedt waardevolle inzichten in het koopgedrag van klanten in verschillende talen en regio's.

Belangrijkste kenmerken van de Clonable Plugin:

  • Eenvoudige installatie: De plugin is snel en eenvoudig te installeren via de WordPress plugin catalogus. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag met het vertalen van hun website.
  • Subfolder Clones: Met de plugin kunnen gebruikers subfolder clones maken, waardoor het toevoegen van nieuwe talen aan de website geen ingewikkelde technische configuraties vereist.
  • SEO-verbeteringen: De plugin voegt automatisch language tags toe aan alle pagina's, wat zorgt voor een betere SEO-prestatie en een hogere vindbaarheid in zoekmachines.
  • Gebruiksvriendelijke Taalwisselaar: Clonable biedt een intuïtieve taalwisselaar waarmee bezoekers eenvoudig kunnen schakelen tussen de verschillende talen op de website.
  • Ondersteuning voor WooCommerce: De plugin integreert naadloos met WooCommerce, waardoor gebruikers eenvoudig conversiemetingen kunnen uitvoeren tussen verschillende talen.

Conclusie
Al met al biedt de Clonable WordPress plugin een complete oplossing voor het vertalen van websites binnen het WordPress-platform. Of je nu een kleine ondernemer bent die zijn lokale markt wil uitbreiden of een internationaal bedrijf dat wereldwijd actief is, deze plugin maakt het vertalen van websites snel, gemakkelijk en efficiënt.

Probeer Clonable vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om je WordPress-website te vertalen en een wereldwijd publiek te bereiken. Met Clonable wordt het vertalen van websites binnen WordPress een fluitje van een cent!

Heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gerelateerde blogs: